fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

אצבעות חלווה (או יש הכותבים ״חלבה״) ושוקולד שתכינו תוך דקות בודדות של עבודה, מ-3 מרכיבים בלבד. כל מה שתצטרכו לעשות הוא לפתוח את הבצק (הקנוי), לחתוך, למלא בממרח חלווה ושוקולד צ’יפס, להבריש בביצה טרופה וישר לתנור. נכון שזה פשוט? אבל הטעם זה כבר סיפור אחר…

מצרכים לאצבעות חלווה ושוקולד

  • חבילת בצק פילאס (מופשר לפי ההוראות בגב האריזה).
  • קופסה של ממרח חלווה.
  • כ-כוס שוקולד צ’יפס מריר.
  • ביצה טרופה להברשה.
  • אבקת סוכר לפיזור.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פותחים את הבצק, וחותכים לריבועים בגודל של כ-10*10 ס”מ (לא חייב להיות מדויק).
  3. חוצים כל ריבוע בצק ל-2 מלבנים. מזלפים במרכז כל מלבן ממרח חלווה, ומעל מפזרים שוקולד צ’יפס.
  4. מהדקים את הצדדים, ולוחצים בעזרת מזלג.
  5. מברישים בביצה טרופה, ואופים כ-15-20 דק’ או עד להזהבה.
  6. מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר וזוללים בהנאה.

אולי תאהבו גם: מאפה שמרים קינמון | מאפה תרד בולגרית וצנוברים | מאפה שמרים אגוזים | בורקיטס גבינות וזיתים

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.