fbpx



מכירים את העוגיות המושלגות שמצופות באבקת סוכר? אז יש לי בשבילכם גירסה מושחתת נוספת ומיוחדת. עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז גרוסים. עוגיות שמשלבות מתוק, מלוח, רך וקריספי – בדיוק בזמן לנשנוש ליד הקפוצי׳נו בבוקר.

עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז | צילום: ספיר דהן
עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז | צילום: ספיר דהן

מצרכים

  • 2 ביצים L.
  • 200 גרם סוכר.
  • 140 גרם קמח (כוס).
  • כפית אבקת אפייה.
  • 2\1 כפית מלח.
  • 70 גרם קקאו.
  • 50 גרם שמן.
  • 40 גרם שוקולד צ’יפס.
  • 50 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים.

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן.
  2. מוסיפים את הביצים וטורפים לבלילה נוזלית.
  3. מנפים אל תוך הקערה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים גם את השוקולד צ’יפס ומערבבים שוב (ניתן לערבב במזלג או בידיים בעזרת כפפה).
  4. מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כ- 30 דק’.
  5. בינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות.
  6. לוקחים בכל פעם מעט מהבלילה ומגלגלים לעיגול.
  7. מצפים כל עוגיה באגוזי הלוז הגרוסים.


    עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז | צילום: ספיר דהן

  8. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את העוגיות במרווחים.
  9. אופים 12 דק’ בדיוק (אחרת העוגיות יאבדו את המרקם הפאדג’י).
  10. מצננים לחלוטין לפני שמרימים אותן.
עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז | צילום: ספיר דהן
עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז | צילום: ספיר דהן

חשוב לדעת

  • תוכלו להמיר את אגוזי הלוז בשקדים קלויים וגרוסים.
  • את העוגיות שומרים בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.

אולי תאהבו גם: עוגיות רול פיצוחים | עוגיות שיבולת שועל ושקדים ב-5 דקות | עוגיות בראוניז ושוקולד לבן מושחתות | עוגיות גרעינים וחמוציות

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.