fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

מכירים את עוגות הגבינה שמגישים בבתי מלון באורחת הבוקר? אם אתם לא מכירים, הגיע הזמן שתכירו! מתכון להכנת עוגת גבינה בית מלון נמוכה אך סופר רכה ונימוחה, שההכנה שלה לוקחת 5 דקות בדיוק! בלי הפרדת ביצים, בלי סינון הגבינות וללא קמח. מכניסים הכל למיקסר או לקערה גדולה וטורפים. לא תאמינו כמה שהיא טעימה לעומת המאמץ המינימלי שכרוך בהכנתה. יש הנוהגים לאכול אותה חמה, אך אני אוהבת לקרר אותה היטב במקרר כמו עוגת גבינה רגילה.

מצרכים לעוגת גבינה בית מלון – תבנית עגולה 24 ס”מ

  • 5 ביצים M בטמפ’ החדר
  • 225 גרם גבינת שמנת (גביע- אני השתמשתי בנפוליאון 25%).
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה (גביע)
  • 200 גרם סוכר (כוס).
  • 20 גרם קורנפלור (2 כפות).
  • כפית מיץ לימון.
  • כפית תמצית וניל.

אופן הכנת עוגת גבינה בית מלון

  1. מחחמים תנור ל- 150 מעלות.
  2. מרפדים את תחתית התבנית והדפנות בנייר אפייה (מבפנים), ולאחר מכן עוטפים את התבנית ב-2 שכבות של נייר כסף כדי שהמים לא יחדרו לעוגה (מבחוץ).
  3. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים גבינת שמנת, גבינת מסקרפונה, תמצית וניל וסוכר.
  4. מקציפים כ-4 דק’ עד לקבלת תערובת במרקם קרמי.
  5. מוסיפים מיץ לימון ומעבדים.
  6. מוסיפים ביצה אחת בכל פעם עד להטמעה.
  7. מוסיפים את הקורנפלור ומעבדים מעט עד שהוא נטמע בבלילה.
  8. מקפלים את התערובת בעזרת לקקן, כדי לוודא שלא נשארו שאריות בדפנות הקערה.
  9. שופכים את הבלילה בתוך התבנית, ומניחים אותה בתוך תבנית התנור.
  10. שופכים מים חמים בתוך תבנית התנור ומכניסים בזהירות אל התנור.
  11. אופים את העוגה על 150 מעלות למשך 25 דק’, לאחר מכן מורידים את חום התנור ל-120 מעלות ואופים עוד כ-50 דק’.
  12. מכבים את התנור, ומשאירים את העוגה בתוך התנור עוד כ-30 דק’.
  13. מניחים לצינון, ומעבירים למקרר למנוחה של לילה.

חשוב לדעת

  • במידה ותרצו עוגה גבוהה יותר, תוכלו להכין בתבנית יותר קטנה.
  • תוכלו לפזר על העוגה אבקת סוכר, או להכין ציפוי של שמנת חמוצה.
  • את עוגת הגבינה בית מלון שומרים במקרר עד 4 ימים.

אולי תאהבו גם: עוגת גבינה ושוקולד אפויה | חיתוכיות גבינה ופיסטוק | קוביות עוגת גבינה ושוקולד צ׳יפס | עוגת גבינה 3 שכבות | עוגת קסטלה שוקולד קפה

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.