⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
חטיפי אוראו קטנים וטעימים, מ-5 מרכיבים פשוטים ובמינימום מאמץ. החלק הכי “קשה” במתכון הוא להפריד את העוגיות מהקרם. בעיני הדרך הכי טעימה לאכול את חטיפי האוראו היא להוציא אותם מהמקרר, להפשיר כ-5 דק’ ורק אז לאכול, כך שהמילוי בפנים רך ונמס.
מצרכים לחטיפי אוראו – כ-20 יחידות
- 6 עוגיות אוראו.
- 150 גרם שוקולד לבן.
- 10 גרם סירופ גלוקוזה (כף – אם אין ברשותכם ניתן להשמיט).
- 150 גרם שוקולד מריר \ חלב + כף שמן (לציפוי).
אופן ההכנה
- מפרידים את הקרם מעוגיות האוראו. את העוגיות קוצצים גס, ואת הקרם מניחים בצד עד לשימוש.
- בקערה מתאימה למיקרו מניחים שוקולד לבן, וממיסים בפולסים קצרים (יש לערבב בין פולס לפולס).
- מוסיפים את קרם העוגיות ומערבבים. מוסיפים את שברי העוגיות וסירופ הגלוקוזה ומערבבים להטמעה (המילוי צריך להיות במרקם סמיך).
- לאורך נייר אפייה מניחים את הקרם, ומגלגלים באופן הדוק לצורת גליל. מכניסים למקרר למשך כ-5 דק’.
- חותכים את הגליל לעיגולים בעובי אחיד (השתדלו שלא יהיו עבים מדיי), ומכניסים למקרר עד לשלב הציפוי. במידה והגליל מתפרק בעת החיתוך, תכניסו למקרר לעוד כמה דק’.
- הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים, מוסיפים את השמן ומערבבים. מוציאים את חטיפי האוראו מהמקרר, וטובלים כל אחד בשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד ומכניסים למקרר להתייצבות.
אולי תאהבו גם: כדורי אוראו ב-2 דקות הכנה | ריבועי שוקולד וכדורי קליק | אצבעות שוקולד וחמאת בוטנים | קסטה ביתית מפנקייק שוקולד