fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

חטיפי אוראו קטנים וטעימים, מ-5 מרכיבים פשוטים ובמינימום מאמץ. החלק הכי “קשה” במתכון הוא להפריד את העוגיות מהקרם. בעיני הדרך הכי טעימה לאכול את חטיפי האוראו היא להוציא אותם מהמקרר, להפשיר כ-5 דק’ ורק אז לאכול, כך שהמילוי בפנים רך ונמס.

חטיפי אוראו | צילום ספיר דהן

מצרכים לחטיפי אוראו – כ-20 יחידות

  • 6 עוגיות אוראו.
  • 150 גרם שוקולד לבן.
  • 10 גרם סירופ גלוקוזה (כף – אם אין ברשותכם ניתן להשמיט).
  • 150 גרם שוקולד מריר \ חלב + כף שמן (לציפוי).

אופן ההכנה

  1. מפרידים את הקרם מעוגיות האוראו. את העוגיות קוצצים גס, ואת הקרם מניחים בצד עד לשימוש.
  2. בקערה מתאימה למיקרו מניחים שוקולד לבן, וממיסים בפולסים קצרים (יש לערבב בין פולס לפולס).
  3. מוסיפים את קרם העוגיות ומערבבים. מוסיפים את שברי העוגיות וסירופ הגלוקוזה ומערבבים להטמעה (המילוי צריך להיות במרקם סמיך).
  4. לאורך נייר אפייה מניחים את הקרם, ומגלגלים באופן הדוק לצורת גליל. מכניסים למקרר למשך כ-5 דק’.
  5. חותכים את הגליל לעיגולים בעובי אחיד (השתדלו שלא יהיו עבים מדיי), ומכניסים למקרר עד לשלב הציפוי. במידה והגליל מתפרק בעת החיתוך, תכניסו למקרר לעוד כמה דק’.
  6. הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים, מוסיפים את השמן ומערבבים. מוציאים את חטיפי האוראו מהמקרר, וטובלים כל אחד בשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד ומכניסים למקרר להתייצבות.

אולי תאהבו גם: כדורי אוראו ב-2 דקות הכנה | ריבועי שוקולד וכדורי קליק | אצבעות שוקולד וחמאת בוטנים | קסטה ביתית מפנקייק שוקולד

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.