⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
עוגיות פיסטוק ושוקולד דקות, פריכות וקלות להכנה. בלי ביצים ובלי מיקסר – פשוט מערבבים את החומרים, יוצרים עוגיות ואופים. תוכלו לשדרג אותן ולהוסיף שוקולד לבן או גרידת תפוז.

מצרכים
תוכן עניינים
- 70 גרם חמאה רכה.
- 60 גרם סוכר (כ- 1/3 כוס).
- כפית תמצית וניל איכותית.
- 80 גרם קמח (2\1 כוס +כף).
- 60 גרם פיסטוקים קלויים וקלופים.
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס (ניתן להמיר לשוקולד לבן או לחלק חצי חצי).
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 175 מעלות.
- במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הפיסטוקים הקלויים לאבקה ומניחים בצד עד לשימוש (שימו לב שאתם לא טוחנים יותר מדיי, שהפיסטוקים לא יוציאו שומן).
- בקערה רחבה מניחים את החמאה הרכה, ומועכים אותה בעזרת לקקן עד לקבלת מרקם משחתי. מוסיפים סוכר ותמצית וניל, ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים את הפיסטוקים הטחונים והקמח, ולשים בידיים לכדור בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ולשים להטמעה.
- יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג, מועכים עם הידיים ומסדרים במרווחים על גביי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ- 10-11 דק’, מצננים לחלוטין ורק לאחר מכן מרימים את העוגיות.
אולי תאהבו גם: עוגיות פקאן ושקדים | עוגיות ביס | עוגיות גרעינים וחמוציות