fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

נקניק שוקולד הוא ללא ספק הקינוח הכי נוסטלגי שיש. הוא אהוב גם על ילדים וגם על מבוגרים, הוא קל ומהיר להכנה, וניתן לשדרג אותו בקלות עם ציפוי שוקולד או קוקוס מקורמל.

מצרכים לנקניק שוקולד

  • 250 גרם ביסקוויטים וניל (שרוול).
  • 120 מ”ל חלב (2\1 כוס).
  • 80 גרם סוכר (2\1 כוס פחות 2 כפות).
  • 70 גרם חמאה.
  • 30 גרם קקאו (3 כפות ).
  • קוקוס לבן \ קלוי (לקישוט).
נקניק שוקולד | צילום: ספיר דהן

אופן ההכנה

  1. שוברים את הביסקוויטים לחתיכות גסות (חתיכות של 2 ס”מ בערך) ומניחים בקערה רחבה. לחלופין ניתן להניח את הביסקוויטים בשקית ולהכות עם מערוך.

  2. בקלחת מניחים חלב וסוכר, ומבשלים עד להמסה. מוסיפים את הקקאו, ומערבבים היטב עד שאין גושים. מוסיפים את קוביות החמאה, ומערבבים עד להמסה. מניחים לצינון של כ-5 דק’.

  3. שופכים על שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב. שימו לב שבהתחלה התערובת תיראה מועטה, אך לאחר כמה עירבובים היא מצפה את הכל.

  4. מניחים באמצע של נייר אפייה את התערובת ומגלגלים לגליל. מהדקים היטב את נייר האפייה ומכניסים למקפיא למשך כ-40 דק’.(ניתן לחלק את התערובת ל-2 ניירות אפייה).

  5. מגלגלים את הגליל בקוקוס, וחותכים לעיגולים. שומרים בקופסה אטומה במקרר.

אולי תאהבו גם : עוגיות שוקולד קוקוס | ריבועי שוקולד וכדורי קליק | כדורי תמרים | כדורי אוראו ב-2 דקות הכנה

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.