fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

קאפקייקס (או מאפינס) שוקולד מושלמים שמתאימים לצמחונים, טבעונים ואפילו ליום ההולדת של הילד בגן.

אני מבטיחה לכם שהם יותר טעימים מכל קאפקייקס או מאפינס שהכנתם. הם ללא ביצים ועם מרכיב סודי.

רמז: מי אמר ששמן זית זה רק לסלט או בישול?!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי 🙂

מצרכים

  • 200 גרם קמח.
  • 90 גרם קקאו.
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה.
  • קורט מלח.
  • 1/2 כפית תמצית וניל.
  • 200 גרם סוכר.
  • 1 כף (15 מ״ל) מיץ לימון
  • 100 מ”ל זמן זית.
  • 350 מ”ל מים.
  • 30 גרם שוקולד צ’יפס.

חשוב להדגיש – אין צורך להירתע משמן הזית, טעמו לא מורגש כלל! למעשה, הוא זה שתורם למרקם רך ואוורירי.

קאפקייקס שוקולד – אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח, וטורפים לאיחוד.
  3. מוסיפים סוכר וטורפים.
  4. שופכים אל תוך בלילת היבשים את שמן הזית והמים, וטורפים היטב לבלילה חלקה.
  5. מוסיפים את תמצית הוניל ומיץ הלימון וטורפים שוב.
  6. בתוך תבנית קאפקייקס מסדרים עטרות נייר, ויוצקים את הבלילה באופן שווה (למלא עד 3/4 גובה).
  7. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס, ומכניסים לאפייה של 20 דק’ (להיזהר מאפיית יתר על מנת לא לייבשם).

חשוב לדעת

  • ניתן לאפות גם כעוגה, אך זמן האפייה משתנה.
  • תוכלו להוסיף שוקולד צ׳יפס (לבן או חלבי) גם לבלילה.

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.