fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

תסתכלו טוב על קוביות הבראוניז גבינה האלה, כי זאת הולכת להיות ההתמכרות החדשה שלכם. תחתית של בראוניז פאדג’י ומעל, עוגת גבינה רכה וקרמית עם צאנקים קטנים של בראוניז. קוביות בראוניז גבינה קלות להכנה וללא מיקסר שישאירו לכם טעם של עוד. אם אתם אוהבים בראוניז, נסו גם את בראוניז אספרסו של סטארבקס 🙂

קוביות בראוניז גבינה | צילום: ספיר דהן
קוביות בראוניז גבינה | צילום: ספיר דהן

מצרכים לקוביות בראוניז גבינה – תבנית מרובעת 26 ס”מ \ תבנית מרובעת 24 ס”מ לקוביות גבוהות יותר

לבראוניז

  • 200 גרם שוקולד מריר.
  • 113 גרם חמאה.
  • 160 גרם סוכר (4\3 כוס).
  • קורט מלח
  • 3 ביצים L.
  • 90 גרם קמח (2\1 כוס + 2 כפות).

לשכבת הגבינה

  • 3 ביצים L בטמפ’ החדר.
  • 450 גרם גבינת שמנת (2 קופסאות – אני השתמשתי בנפוליאון 25% שומן).
  • 120 גרם סוכר (2\1 כוס + 2 כפות).
  • כפית תמצית וניל.
  • 120 מ”ל שמנת מתוקה (2\1 כוס).
  • 10 גרם קורנפלור (כף).

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מתאימה למיקרו מניחים את השוקולד והחמאה יחד, וממיסים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (חשוב לערבב בין פולס לפולס).
  3. בקערה נוספת טורפים ביצים, סוכר ומלח. מוסיפים אותם אל קערת השוקולד וטורפים עד לאיחוד.
  4. מוסיפים את הקמח, וטורפים לתערובת חלקה וסמיכה. מוציאים אל קערה קטנה כ-3 כפות מתערובת הבראוניז ומניחים בצד עד לשימוש (ניתן גם לוותר על שלב זה).
  5. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, שופכים את בלילת הבראוניז ומניחים בצד עד לסיום הכנת שכבת הגבינה.
  6. שכבת הגבינה: בקערה רחבה מניחים גבינת שמנת, סוכר ותמצית וניל. טורפים היטב עד לאיחוד. מוסיפים ביצה אחת בכל פעם וטורפים עד להטמעה.
  7. מוסיפים את השמנת המתוקה והקורנפלור וטורפים שוב לבלילה חלקה ונוזלית. שופכים את תערובת הגבינה מעל שכבת הבראוניז.
  8. בעזרת כפית קטנה מפזרים “תלוליות” קטנות של בראוניז (מהתערובת ששמרנו בצד).
  9. אופים במשך כ- 50-60 דק’ ומצננים לחלוטין. עוטפים את התבנית ומכניסים למקרר למשך כ-שלוש שעות עם עדיפות ללילה שלם.
  10. לאחר הקירור חותכים לקוביות וזוללים.

אולי תאהבו גם: עוגת גבינה אפויה עם רוטב פירות יער | עוגת גבינה פירורים | פאי גבינה ולוטוס | רולדת גבינה ואוראו ללא אפייה | עוגיות בראוניז וחמאת בוטנים מושלמות

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.