fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

היה לי חשק השבוע לעוגת טירמיסו, אבל לא היו לי את כל המצרכים בשבילה. ניסיתי לחשוב על פיתרון חלופי ומכאן הגיעו כדורי הטראפלס המהממים האלה. כדורי טראפלס טירמיסו נמסים בפה בטעם קפה ובציפוי קקאו. לא רק שהם טעימים, ההכנה שלהם כל כך פשוטה שלא תוכלו להאמין.

טראפלס טירמיסו | צילום: ספיר דהן
טראפלס טירמיסו | צילום: ספיר דהן

מצרכים לכ- 15 טראפלס טירמיסו

  • 170 גרם ביסקוויטים וניל (כ-27 יחידות).
  • 100 גרם גבינת שמנת \ מסקרפונה.
  • כף נס קפה מגורען + 2 כפות מים חמים.
  • 50 גרם אבקת סוכר (2\1 כוס פחות כף).
  • 140 גרם קקאו (כוס) – לציפוי הטראפלס.

אופן הכנת טראפלס טירמיסו

  1. מערבבים קפה נמס מגורען ומים, ומניחים בצד.
  2. במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומעבירים לקערה רחבה.
  3. אל הקערה מוסיפים גבינת שמנת, נוזל הקפה ואבקת הסוכר. לשים בעזרת כפפה לבצק אחיד ודביק. טועמים ומוסיפים מעט אבקת סוכר במידת הצורך.
  4. מכסים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר למשך כ-30 דק’.
  5. לאחר הקירור יוצרים כדורים קטנים (העזרו בכפפה, כדי שהבצק לא ידבק לידיים), ומצפים בקקאו.
  6. מעבירים למקרר למשך כ-15 דק’ וזוללים.

אולי תאהבו גם: כדורי אוראו ב-2 דקות הכנה | כדורי שוקולד לבן במילוי טופי קרמל | ריבועי שוקולד וכדורי קליק | עוגיות בלונדיז שוקולד לבן ופיסטוק

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.