⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
עוגיות סבלה שוקולד קטנטנות ופריכות, ללא גלוטן וכשרות לפסח! תוכלו לנשנש אותן ככה כמו שהן, או אפילו להכין מהן עוגיות סנדוויץ ולמלא אותן בממרח נוטלה. העוגיות ממש קלות להכנה, וניתן להקפיא אותן לאחר החיתוך ולאפות כשמתחשק.
מצרכים לכ-25 עוגיות סבלה שוקולד ללא גלוטן
תוכן עניינים
- 60 גרם חמאה רכה.
- 50 גרם סוכר (4\1 כוס).
- חלמון מביצה L.
- 80 גרם קמח תפוחי אדמה.
- 20 גרם קקאו (2 כפות).
אופן ההכנה
- בקערה רחבה מניחים חמאה רכה וסוכר, מעבדים עד להיווצרות תערובת קרמית (ניתן לעבד גם במיקסר עם וו גיטרה).
- מוסיפים את החלמון וטורפים לאיחוד.
- מנפים אל הקערה את קמח תפוחי האדמה ואבקת הקקאו.
- מעבדים עד להטמעה (הבצק צריך להיות מעט דביק).
- חוצים את הבצק ל-2 חלקים שווים, מגלגלים על נייר אפייה כל חלק לגליל צר וארוך, ומכניסים למקפיא למשך כ-25 דק’.
- חותכים את הגלילים לעוגיות, ומסדרים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-20 דק’.
חשוב לדעת
- במידה והבצק דביק מדיי, תוכלו להכניס אותו לקירור למשך כ-20 דק’ ואז ליצור גלילים.
- אין בעוגיות חומרי תפיחה, זו לא טעות 🙂
- את העוגיות שומרים בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.
- תוכלו להוסיף לבצק העוגיות מעט אגוזים גרוסים להוספת קראנציות.
אולי תאהבו גם: עוגת שכבות שוקולד לבן ללא גלוטן (כשרה לפסח!) | עוגת שכבות עם קרם שנטילי שוקולד ללא גלוטן