fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

אביב הגיע – פסח בא, וזה בדיוק הזמן למתכון מושלם לבראוניז שוקולדי, מתוק, מפנק, פרווה וכשר לפסח 🙂 מתכון פשוט וקל להכנה. עכשיו יש לכם מספיק סיבות טובות להכין את הבראוניז המושלמים האלו. תוכלו לשדרג אותם בקלות עם זילופי שוקולד או כדור גלידה, ולקבל קינוח מושלם שכל האורחים יזללו בהנאה.

בראוניז כשר לפסח | צילום: ספיר דהן
בראוניז כשר לפסח | צילום: ספיר דהן

מצרכים לבראוניז כשר לפסח – תבנית מרובעת 24 ס”מ

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי.
  • 130 גרם שמן (2\1 כוס + 3 כפות).
  • 3 ביצים L בטמפ’ החדר.
  • 150 גרם סוכר (4\3 כוס פחות כף).
  • כפית תמצית וניל.
  • 20 גרם קקאו (2 כפות).
  • 60 גרם קמח מצה טחון דק (2\1 כוס פחות כף).

אופן ההכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה רחבה מתאימה למיקרו מניחים שוקולד מריר ושמן. ממיסים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
  3. בקערה נוספת טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים אל קערת השוקולד תוך כדי טריפה מתמדת עד לאיחוד.
  4. מניחים את קמח המצה במעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים דק (ניתן לחלופין להשתמש בקמח מצה לעוגות שמגיע כבר טחון).
  5. מוסיפים אל קערת השוקולד קמח מצה טחון וקקאו, וטורפים לבלילה חלקה.
  6. שופכים את הבלילה אל התבנית, ומשטחים בעזרת פלטה.
  7. אופים כ-20-22 דק’ ומצננים לחלוטין.
  8. חותכים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה בטמפ’ החדר (בימים חמים ניתן לאחסן במקרר).

אולי תאהבו גם : עוגת טורט אגוזים כשרה לפסח | רולדת שוקולד כשרה לפסח | עוגת שוקולד פאדג’ כשרה לפסח | עוגת שכבות שוקולד לבן ללא גלוטן (כשרה לפסח!)

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.