fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

בראוניז פרווה או במילים אחרות – הבראוניז הכי טעים שתכינו. הוא שוקולדי, רך, מפנק, קל להכנה ומתאים לקינוח אחרי כל ארוחה ואף אחד לא ינחש שהוא פרווה. אחרי שתכינו את הבראוניז הזה, לא תחזרו לעולם למתכון הקודם שהכנתם עד היום.

בראוניז פרווה | צילום: ספיר דהן
בראוניז פרווה | צילום: ספיר דהן

מצרכים לבראוניז פרווה – תבנית מרובעת 24 ס”מ

  • 250 גרם שוקולד מריר.
  • 200 גרם שמן (כוס).
  • 3 ביצים L.
  • 170 גרם סוכר (כוס פחות 3 כפות).
  • 180 גרם קמח (כוס + 4 כפות).
  • 100 גרם שוקולד צ’יפס מריר (ניתן להפחית).

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.


  2. בקערה רחבה מניחים שוקולד מריר ושמן, ממיסים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (אם אתם משתמשים בטבלאות שוקולד יש לשבור אותן לקוביות). מערבבים היטב ומניחים בצד לצינון של כ-דקה.


  3. בקערה נוספת טורפים ביצים וסוכר יחד. שופכים אל תערובת השוקולד תוך כדי טריפה מהירה.


  4. לאחר מכן מוסיפים את הקמח וטורפים היטב לבלילה חלקה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד ציפ’ס ומקפלים אל תוך הבלילה.


  5. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, שופכים את הבלילה ואופים במשך כ-20-22 דק’ (חשוב מאוד לשים לב לזמני האפייה, זה מה שיבדיל בין בראוניז פאדגי לבראוניז יבש).


  6. מצננים לחלוטין ומכניסים למקרר למשך כ-20 דק’ (לא חובה, זה רק מקל על החיתוך).


  7. חותכים לקוביות וזוללים.

אולי תאהבו גם: קוביות בראוניז גבינה | קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | בראוניז אספרסו של סטארבקס | עוגיות בראוניז ושוקולד לבן מושחתות

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.