fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

3 שכבות מנצחות שמתחברות לביס אחד מושלם! בסיס בראוניז נימוח, שכבת קוקוס עשירה וגנאש שוקולד שמשלים את כל החגיגה. מתכון קליל ומוצלח לקוביות בראוניז קוקוס ושוקולד. תמיד טוב שיהיה לפחות מגש אחד בבית.

קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | צילום: ספיר דהן
קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | צילום: ספיר דהן

מצרכים לתבנית מרובעת 26 ס”מ \ 24 ס”מ לשכבות גבוהות יותר

לבראוניז

  • 200 גרם שוקולד מריר.
  • 125 גרם חמאה חתוכה לקוביות.
  • 150 גרם סוכר (4\3 כוס).
  • 3 ביצים L.
  • 70 גרם קמח ( 2\1 כוס).
  • 40 גרם קקאו (4 כפות).
  • קורט מלח.

לשכבת הקוקוס

  • 200 גרם קוקוס (2 כוסות).
  • 20 גרם אבקת סוכר (2 כפות).
  • 50 גרם חמאה מומסת.
  • 240 מ”ל שמנת מתוקה.

לגנאש

  • 150 גרם שוקולד מריר.
  • 200 מ”ל שמנת מתוקה.

אופן ההכנה

  1. מתחילים בהכנת הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה מתאימה למיקרו שמים חמאה ושוקולד מריר וממיסים בפולסים קצרים עד להמסה.
  3. בקערה נוספת שמים ביצים, סוכר ומלח וטורפים. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים שוב עד לאיחוד.
  4. מערבבים יחד את הקמח והקקאו, מנפים אותם אל התערובת וטורפים עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
  5. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ושופכים את תערובת הבראוניז.




    קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | צילום: ספיר דהן



  6. מכניסים לתנור למשך כ-20 דק’, עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים.
  7. מניחים בצד לצינון.
  8. שכבת הקוקוס: בקערה רחבה שמים קוקוס, אבקת סוכר, חמאה מומסת ושמנת מתוקה, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.




    קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | צילום: ספיר דהן



  9. מניחים מעל שכבת הבראוניז, ומשטחים בצורה אחידה.




    קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | צילום: ספיר דהן



  10. מכניסים למקרר למשך כ- 15 דק’.
  11. גנאש: בקערה מתאימה למיקרו שמים שוקולד ושמנת מתוקה, ממיסים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (לערבב בין פולס לפולס).
  12. מוציאים את התבנית מהמקרר, ומצפים בגנאש.
  13. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כ- שעתיים לפחות.
  14. חותכים לקוביות וזוללים.

חשוב לדעת

  • את קוביות הבראוניז קוקוס שומרים במקרר.

עוד מתכונים: עוגיות לימון וקוקוס | עוגת גבינה אפויה עם תחתית קוקוס ושוקולד | סהרוני אגוזים וקוקוס | באונטי ביתי – חטיף קוקוס ושוקולד טבעוני

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.