fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

את המתכון הבא לחטיפי שקדים ושומשום אתם הולכים להכין תוך דקה אחת בלבד. 4 מצרכים פשוטים שמערבבים יחד, משטחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ושולחים לתנור. הם יוצאים קריספים, מתוקים וממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש אותם. רק אל תגלו שהיה לכם כל כך קל להכין אותם.

חטיפי שקדים ושומשום | צילום: ספיר דהן
חטיפי שקדים ושומשום | צילום: ספיר דהן

מצרכים לחטיפי שקדים שומשום

  • חלבון מביצה L.
  • 60 גרם סוכר (4\1 כוס + כף).
  • 70 גרם שקדים פרוסים.
  • 70 גרם שומשום (2\1 כוס).
  • 2\1 כפית גרידת תפוז (ניתן להשמיט או להמיר בלימון).

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.

  2. בקערה מניחים חלבון וסוכר וטורפים היטב. מוסיפים גרידת תפוז ומערבבים.

  3. אל הקערה מוסיפים שקדים פרוסים ושומשום ומערבבים היטב.

  4. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים אותו מעט. משטחים את התערובת בשכבה דקה (התערובת לא מכסה את כל התבנית, אלא רק חלק ממנה).

  5. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-12-15 דק’ או עד להשחמה (שימו לב שזה לא נשרף).

  6. כשחטיפי השקדים והשומשום עוד חמים, יוצרים ריבועים בעזרת גלגלת או סכין. מניחים לצינון מלא ורק לאחר מכן מחלצים.

  7. מאחסים בצננת אטומה בטמפ’ החדר – במידה ונשאר משהו.

אולי תאהבו גם: עוגיות שומשום ב-60 שניות | מגולגלות שקדים | עוגיות שקדים | טארט שקדים, פיסטוק ודובדבני אמרנה

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.