fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

מאפינס שוקולד צ’יפס פרווה, ללא חמאה או מרגרינה. מאפינס גבוהים, רכים ואוורירים שנשארים טריים גם כמה ימים לאחר האפייה. והבונוס הכי גדול: אין צורך במיקסר! אני בחרתי לשים שוקולד צ’יפס מריר, אך תוכלו לשים שוקולד צ’יפס חלב \ לבן או לשלב יחד (רק זכרו שזה לא ישאיר את המתכון פרווה).

מצרכים למאפינס שוקולד צ’יפס פרווה – כ-12 יחידות

  • 200 גרם קמח (2\1 1 כוסות פחות כף).
  • 5 גרם אבקת אפייה (כפית).
  • 130 גרם שוקולד צ’יפס מריר \ חלב \ לבן (כוס + 3 כפות).
  • 2 ביצים L בטמפ’ החדר.
  • 110 גרם סוכר (2\1 כוס +כף).
  • כפית תמצית וניל איכותית.
  • 120 מ”ל מיץ תפוזים (2\1 כוס).
  • 100 גרם שמן (2\1 כוס).

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה רחבה מניחים קמח, אבקת אפייה ושוקולד צ’יפס ומערבבים (עירבוב השוקולד צ’יפס יחד עם הקמח, עוזר לו לא לשקוע בזמן האפייה).
  3. בקערה נוספת מניחים ביצים, סוכר ותמצית וניל וטורפים. מוסיפים שמן וטורפים שוב, לאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים לאיחוד.
  4. שופכים את קערת הנוזלים אל קערת היבשים, וטורפים לבלילה אחידה ומעט סמיכה.
  5. מניחים עטרות נייר בתבנית מאפינס, וממלאים עד 4\3 גובה.
  6. אופים כ-22-25 דק’ ומצננים.
  7. לאקסטרה טעם תוכלו לזלף מעל כל מאפינס שוקולד מומס.

אולי תאהבו גם: טורט אגוזים | מאפינס שוקולד צ’יפס אוראו ונוטלה | מאפינס אוכמניות | עוגת שיפון שוקולד

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.