fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

במבט ראשוני, רואים מאפינס שוקולד צ’יפס תמימים וחביבים. אולם כשחותכים אותם מתגלה כל הקסם וגם השחיתות – עוגיית אוראו וממרח נוטלה. אם היו מוכרים מאפינס שוקולד צ’יפס כאלה בסופר, היו צריכים להדביק עליהם לפחות 8 מדבקות אדומות 🙂

מאפינס שוקולד צ'יפס אוראו ונוטלה | צילום: ספיר דהן
מאפינס שוקולד צ’יפס אוראו ונוטלה | צילום: ספיר דהן

מצרכים לכ- 8 יחידות מאפינס שוקולד צ’יפס

  • 120 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות.
  • 50 גרם סוכר חום כהה.
  • 40 גרם אבקת סוכר.
  • ביצה L.
  • 250 גרם קמח.
  • כפית אבקת אפייה.
  • 2\1 כפית אבקת סודה לשתייה.
  • 50 גרם שוקולד צ’יפס מריר \ חלב.

למילוי

  • 2 שקיות אוראו (2 שקיות, בכל שקית 4 יחידות)
  • כ- חצי כוס ממרח נוטלה.

אופן ההכנה

  • בקערה רחבה מניחים חמאה רכה, סוכר חום ואבקת סוכר.
  • מערבבים עד להיווצרות תערובת קרמית ואחידה.
  • מוסיפים את הביצה ומעבדים עד להטמעה.
  • מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
  • שופכים אל הקערה ומערבבים בעזרת כפפה עד להיווצרות בצק אחיד.
  • מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים שוב.
  • מסדרים עטרות נייר בתבנית שקעים, לוקחים מעט מבצק המאפינס, יוצרים כדור קטן ומועכים אותו לצורת “פיתה”.
  • מניחים על תחתית עטרות הנייר.
  • מניחים חצי כף של ממרח נוטלה על תחתית הבצק, ומעל ממרח הנוטלה מניחים עוגית אוראו.
  • לוקחים שוב מבצק המאפינס ,יוצרים כדורים ומשטחים אותם לצורת “פיתה”.
  • מניחים את הבצק מעל עוגיית האוראו.
  • מכניסים את המאפינס לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, למשך כ-20 דק’.
  • מצננים וזוללים.
מאפינס שוקולד צ'יפס אוראו ונוטלה | צילום: ספיר דהן
מאפינס שוקולד צ’יפס אוראו ונוטלה | צילום: ספיר דהן

חשוב לדעת

  • תוכלו להמיר את ממרח הנוטלה לכל ממרח אחר שאתם אוהבים.
  • מומלץ לחמם את המאפינס כ-10 שניות במיקרו ואז לזלול.
  • ניתן להכין את בצק המאפינס במיקסר באותו האופן.

אולי תאהבו גם: אצבעות לוטוס שוקולד ופצפוצי אורז | ריבועי עוגת שוקולד צ’יפס | קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | כדורי שוקולד לבן במילוי טופי קרמל

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.