fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

אני יותר טיפוס של חורף, פחות מתחברת לחום של הקיץ. אבל, ברגע שהקיץ מגיע, איתו מגיעות הגלידות והארטיקים שאותם אני דווקא מאוד מחבבת, אבל מגנום פיסטוק אני אוהבת!

כששואלים אותי בכל פעם ״איזה טעם תרצי?״, אני מיד עונה פיסטוק

אני כל כך אוהבת פיסטוקים! הם משתלבים נהדר בקינוחים, בקרמים ואפילו בשמרים. אני בטוחה שתתקלו עוד פעמים רבות באהבה שלי לפיסטוק בבלוג.

אז לאחר ששיבחתי את הפיסטוק,  הגיע הזמן להכין מגנום פיסטוק משגע (וואו כמה פיסטוק רשמתי בפוסט אחד) והוא גם ממש קל להכנה!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי 🙂

לבסיס המגנום

לציפוי

  • ¼ כוס פיסטוקים קלויים גרוסים גס.
  • 300 גרם שוקולד חלב.
  • 20 גרם חמאת קקאו או 2 כפות שמן.

אופן ההכנה

  1. בקערה שמים את הג’לטין והמים ומניחים בצד.
  2. בקערה המתאימה למיקרו, מניחים את השוקולד והחלב יחד. ממיסים בפולסים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. (חשוב מאוד להשתמש בפולסים קצרים שהשוקולד לא ישרף).
  3. לאחר שהמים נספגו בג’לטין, ממיסים כ-10 שניות במיקרו ומוסיפים לתערובת השוקולד. 
  4.  מקציפים שמנת למרקם רך (מרקם יוגורט) ומקפלים אליה את תערובת השוקולד.
  5. מוסיפים את מחית הפיסטוק ומאחדים בעזרת לקקן.
  6. מסדרים מקלות בתבנית המגנום, ושופכים את התערובת (ניתן להיעזר בשקית זילוף),
  7. ״דופקים״ את התבנית מעט על השיש להוצאת בועות אוויר.

    ניתן ליישר את התערובת בעזרת פלטה.
  8. מקפיאים ל-5 שעות לפחות, עם עדיפות ללילה שלם. 
  9. לאחר ההקפאה, משחררים את המגנומים מהתבנית, ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו ומוסיפים את הפיסטוקים הקלויים (במידה ובחרתם להשתמש בשמן, מוסיפים אותו לשוקולד לאחר ההמסה).
  10. מעבירים את תערובת השוקולד לכוס רחבה וגבוהה (או לכלי דומה שמספיק עמוק), וטובלים את המגנומים.
  11. מנערים היטב להסרת עודפים.  
  12. זוללים בהנאה 🙂

חשוב לדעת

  • אפשר לוותר על הג’לטין, אך הוא תורם מאוד ליציבות.
  • יש לאחסן את המגנומים בהקפאה בקופסא אטומה.
  • ניתן לצפות בכל סוג שוקולד אחר (לבן, מריר וכו) ולשחק עם הדמיון.

שאלות? מוזמנים לכתוב לי למטה, אשתדל לענות לכולם 🙂

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.