⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
מכירים את העוגיות המושלגות שמצופות באבקת סוכר? אז יש לי בשבילכם גירסה מושחתת נוספת ומיוחדת. עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז גרוסים. עוגיות שמשלבות מתוק, מלוח, רך וקריספי – בדיוק בזמן לנשנוש ליד הקפוצי׳נו בבוקר.
- עקבו אחריי באינסטגרם ובפייסבוק. הכנתם עוגיות פאדג׳ שוקולד ואגוזי לוז? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
- הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד!
- הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
מצרכים
- 2 ביצים L.
- 200 גרם סוכר.
- 140 גרם קמח (כוס).
- כפית אבקת אפייה.
- 2\1 כפית מלח.
- 70 גרם קקאו.
- 50 גרם שמן.
- 40 גרם שוקולד צ’יפס.
- 50 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים.
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן.
- מוסיפים את הביצים וטורפים לבלילה נוזלית.
- מנפים אל תוך הקערה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים גם את השוקולד צ’יפס ומערבבים שוב (ניתן לערבב במזלג או בידיים בעזרת כפפה).
- מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כ- 30 דק’.
- בינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות.
- לוקחים בכל פעם מעט מהבלילה ומגלגלים לעיגול.
- מצפים כל עוגיה באגוזי הלוז הגרוסים.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים את העוגיות במרווחים.
- אופים 12 דק’ בדיוק (אחרת העוגיות יאבדו את המרקם הפאדג’י).
- מצננים לחלוטין לפני שמרימים אותן.
חשוב לדעת
- תוכלו להמיר את אגוזי הלוז בשקדים קלויים וגרוסים.
- את העוגיות שומרים בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.
אולי תאהבו גם: עוגיות רול פיצוחים | עוגיות שיבולת שועל ושקדים ב-5 דקות | עוגיות בראוניז ושוקולד לבן מושחתות | עוגיות גרעינים וחמוציות