⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
איך אתם אוהבים לשתות את כוס התה שלכם? האמת, אחרי שתכינו את העוגיות האלו, התה יהיה רק תירוץ. עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות, קריספיות ומדהימות הנאפות פעמיים בדומה לביסקוטי. במקור, עוגיות הקנטוצ’יני מגיעות אלינו מהעיר פראטו שבטוסקנה. בד״כ אופים את העוגיות עם שקדים, אך כאן בחרתי להשתמש בפיסטוקים שהוסיפו למראה ולטעם.
- עקבו אחריי באינסטגרם ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
- הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד!
- הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
מצרכים
- 2 ביצים L.
- 250 גרם קמח.
- 4 גרם אבקת אפייה.
- 100 גרם סוכר.
- קורט מלח.
- 30 גרם שמן.
- 100 גרם פיסטוקים טבעיים.
- כפית גרידת לימון (אופציונלי).
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה מערבבים קמח, אבקת אפייה וקורט מלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר ושמן, ושופכים אל תערובת היבשים.
- בעזרת מזלג מערבבים את התערובת עד שנוצרים גושי בצק.
- מוסיפים פיסטוקים וגרידת לימון ולשים בעזרת הידיים לכדור בצק (הבצק אמור להיות דביק, ניתן לשמן מעט את הידיים כדי למנוע הידבקות).
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, בעזרת ידיים משומנות יוצרים 2 גלילים צרים וארוכים.
- מכניסים לתנור לאפייה של כ- 30 דק’.
- מצננים את הגלילים, חותכים כל גליל לפרוסות ומסדרים שוב על גבי נייר אפייה (אין לפרוס את הגלילים כשהם חמים אחרת הם יתפרקו).
- מכניסים לתנור לאפייה נוספת של כ-15 דק’.
- מצננים ומעבירים לקופסה אטומה.
חשוב לדעת
- ניתן להמיר את הפיסטוקים בשקדים.
- ניתן לוותר על גרידת הלימון.
אולי תאהבו גם: עוגיות רול פיצוחים | עוגת טורט דבש ואגוזי מלך | עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | עוגת מדוביק – עוגת שכבות רוסית עם דבש ושמנת חמוצה