fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

עוגת ביסקוויטים היא אחת העוגות המוכרות והאהובות בכל בית. החלטתי לקחת אותה צעד קדימה ולהפוך אותה לקינוח אישי ומפנק.

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי 🙂

לרינג מרובע 20 ס”מ או תבנית אלומיניום מרובעת.

מצרכים

  • 200 גרם ביסקוויטים.
  • ½ כוס חלב (לטבילת הביסקוויטים).
  • 400 מ”ל שמנת מתוקה.
  • 30 גרם פודינג וניל (3 כפות).
  • 40 מ”ל חלב.
  • 60 גרם שוקולד לבן.
  • כפית תמצית וניל איכותית.
  • כף קוקוס קלוי.

לציפוי

  • 100 גרם שוקולד מריר.
  • 100 מ”ל שמנת מתוקה.
  • 1 כף גלוקוזה (לא חובה).

לטופינג

  • 150 מ”ל שמנת מתוקה.
  •  15 גרם פודינג וניל.
  • כפית תמצית וניל.

לדיסקיות שוקולד לקישוט

  • 80 גרם שוקולד לבן.

אופן ההכנה

  1. מרפדים את הרינג בנייר כסף.
  2. בקערת המיקסר שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל, וחלב.
  3. מקציפים במהירות בינונית, עד לקבלת קרם יציב (לא קשה מדיי).
  4. ממיסים בקערה המתאימה למיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים קצרים עד להמסה.
  5. בעזרת לקקן, מקפלים את השוקולד הלבן אל התערובת, מוסיפים קוקוס קלוי ומאחדים.
  6. מתחילים בהרכבה:
    טובלים את הביסקוויטים בחלב, ומתחילים ליצור את השורה הראשונה.
  7. מורחים ½ מכמות הקרם על השורה שיצרנו, ומיישרים בעזרת פלטה.
  8. טובלים שוב ביסקוויטים בחלב, ויוצרים את השורה השניה.
  9. מורחים את הקרם שנותר ומיישרים.
  10. מקפיאים את העוגה למשך שעתיים עד לציפוי.
  11. לאחר ההקפאה, משחררים את הרינג בעזרת מגבת חמה.
  12. ממיסים בפולסים קצרים את השמנת והשוקולד המריר, מוסיפים כף גלוקוזה ומערבבים.
  13. שופכים את הציפוי על העוגה הקפואה, ומיישרים עם הפלטה.
  14. מכניסים את העוגה להקפאה של עוד 20 דק’.
  15. מוציאים, וחותכים לפסים אישיים.
  16. לטופינג: מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וניל ותמצית וניל לקצפת יציבה.
  17. בשקית זילוף עם צנתר חלק, מזלפים עיגולים קטנים (ראו בתמונה).
  18. מפזרים מעל מעט קוקוס קלוי.
  19. לדיסקיות שוקולד: מטמפררים את השוקולד הלבן ומשטחים על גבי דף גיטרה. מחכים מעט להתמצקות וקורצים עיגולים. לחילופין, ניתן להמיס שוקולד לבן על גבי נייר אפייה, להקפיא לכמה דק’ ולשבור לחתיכות.

חשוב לדעת

  • עוגת ביסקוויטים נשמרת במקרר עד 4 ימים.
  • הרגישו חופשי להתפרע עם הרעיונות שלכם לקישוט העוגה.

שאלות? רשמו לי למטה, אשתדל לענות לכולם 🙂

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.