fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

ריבועי פקאן – עוגיות פקאן פריכות וממכרות!
מחפשים מתכון לעוגיות פקאן קלות להכנה? הגעתם למקום הנכון! העוגיות האלה פריכות, זהובות ומלאות בטעם. הן מושלמות ליד הקפה או כנשנוש מתוק שתמיד כיף שיש בבית. עוגיות פקאן ממכרות שמכינים בכמה דקות – ותוך רגע הן מתחסלות!

מצרכים לריבועי פקאן

  • 240 גרם חמאה / נטורינה
  • 100 גרם אבקת סוכר.
  • כפית תמצית וניל.
  • 360 גרם קמח (2 וחצי כוסות +כף).
  • 5 גרם אבקת אפייה (כפית).
  • 100 גרם פקאנים.

אופן ההכנה:

  1. קולים את הפקאנים ומניחים לצינון. לאחר מכן קוצצים את הפקאנים לחתיכות קטנות.

  2. מחממים תנור ל-170 מעלות.

  3. מניחים את החמאה / נטורינה בקערה מתאימה למיקרו. מכניסים לחימום של כ- 15 שניות, עד שהחמאה / נטורינה רכה אך לא נמסה.

  4. מוסיפים אל הקערה אבקת סוכר ותמצית וניל, וטורפים היטב למרקם קרמי.

  5. מערבבים קמח ואבקת אפייה יחד, מוסיפים אל הקערה ולשיים לבצק מעט דביק. מוסיפים את הפקאנים הקצוצים, ולשיים שוב עד להטמעה.

  6. מחלקים את הבצק לשני כדורים שווים. מניחים כדור אחד על נייר אפייה מקומח, מפזרים מעל קמח נוסף ומניחים מעל עוד נייר אפייה. מרדדים לעלה דק ואחיד. מיישרים את הקצוות, ובעזרת גלגלת או סכין חותכים לריבועים. מרימים את הריבועים בעדינות בעזרת פלטה קטנה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  7. אופים כ-11-12 דק’. הן משחימות מהר אז שימו לב שהן לא נשרפות.

אולי תאהבו גם: עוגיות גרעינים וחמוציות | עוגיות ביס | עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.