fbpx
פינוק פיסטוק 3 שכבות שאתם חייבים להכין | צילום: ספיר דהן

פינוק פיסטוק 3 שכבות שאתם חייבים להכין

מתחילים בתחתית של עוגית שורטברד (עוגית חמאה סקוטית), ממשיכים לגאנש פיסטוק ושוקולד לבן מהפנט במרקם טופי, ומסיימים עם פיסטוקים קלויים וציפוי שוקולד קריספי, ממש כ... להמשך קריאה...
קראנץ גבינה ריקוטה ושוקולד צ׳יפס | צילום: ספיר דהן

קראנץ גבינה ריקוטה ושוקולד צ׳יפס

השבוע קיבלתי במתנה את הספר של גלית והנס ברטלה. אז למי שלא מכיר אותם (איך אפשר שלא?) הם זוג אלופים, שהידע וההבנה שלהם בעולם השמרים פשוט מרשים. כל המתכונים בספר ... להמשך קריאה...
חיתוכיות ריבת חלב וגאנש שוקולד לבן | צילום: ספיר דהן

חיתוכיות ריבת חלב וגאנש שוקולד לבן

דמיינו לכם רגע: חיתוכיות ריבת חלב שמורכבות מבצק חמאתי וקראנצ'י, שכבה נדיבה של ריבת חלב, קרם וניל עדין ושכבה נוספת של גאנש שוקולד לבן. מרגישים כבר את בלוטות הט... להמשך קריאה...
עוגת שכבות עם קרם שנטילי שוקולד ללא גלוטן | צילום: ספיר דהן

עוגת שכבות עם קרם שנטילי שוקולד ללא גלוטן

את העוגה הזו הכנתי לכבוד יום ההולדת של אחי. עוגת שכבות מהממת ביופיה (התמונות מדברות בעד עצמן), עשויה משכבות דקות דקות של טורט שוקולד, ובין כל שכבה ושכבה תיתקלו... להמשך קריאה...