⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
בראוניז רך ושוקולדי, ומעל – עוגית שוקולד צ’יפס פריכה: ה-שילוב המושלם!
לא יפסיקו לבקש ממכם להכין אותם שוב (ברצינות, גם ממני לא מפסיקים).
- עקבו אחריי באינסטגרם ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
- הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד!
- הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
מצרכים לבצק העוגיות (תבנית בגודל 24)
תוכן עניינים
- 480 גרם קמח.
- 2 ביצים L.
- 130 גרם סוכר חום.
- 150 גרם אבקת סוכר.
- 200 גרם חמאה קרה.
- 1/4 כפית מלח.
- 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה.
- 5 גרם אבקת אפייה (כפית).
- 70 גרם שוקולד צ’יפס מריר.
לבסיס בראוניז
- 338 גרם שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו).
- 278 גרם חמאה בטמפ’ החדר.
- 5 ביצים.
- 100 גרם סוכר.
- 57 גרם קמח.
אופן ההכנה
- לבסיס בראוניז: טורפים את הביצים והסוכר יחד, ומניחים בצד.
- בקערה מתאימה למיקרוגל, ממיסים את החמאה והשוקולד בפולסים קצרים ומערבבים.
- שופכים אל תערובת הביצים, תוך כדי טריפה, עד לאיחוד.
- מוסיפים את הקמח ומקפלים היטב.
- מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה ומשמנים קלות.
- שופכים את הבלילה לתבנית, ומניחים בצד.
- מתחילים בהכנת בצק העוגיות: מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה שמים, קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח, ואת אבקת האפייה ומערבבים.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקרימים את החמאה יחד עם הסוכרים.
- מוסיפים לבלילה את הביצים, אחת בכל פעם, עד לאיחוד.
- מוסיפים את הרכיבים היבשים, ומערבבים עד להטמעה.
- מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים במיקסר כדקה עד לפיזור אחיד.
- יוצרים כדורים, ומשטחים לצורת “פיתה” בעזרת הידיים.
- מניחים על תערובת הבראוניז (משתדלים לא להשאיר שטח ללא בצק).
- מכניסים לתנור, ואופים כ-30 דק׳.
- מצננים, ומכניסים לקירור של 3 שעות.
- לאחר הקירור, חותכים לקוביות ושומרים במקרר בקופסא אטומה.
חשוב לדעת
- ניתן להוריד מכמות השוקולד המריר בבצק העוגיות, ולהמיר בשוקולד חלב.