⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
לא משנה מה אכתוב, זה יהיה בלתי אפשרי להעביר את ההרגשה שעוברת בבלוטות הטעם כשלוקחים ביס מהחטיף הזה. שילוב של פצפוצי אורז, שוקולד ולוטוס – המשולש הקדוש! מינימום עבודה, מקסימום תענוג.
מצרכים לתבנית מרובעת 20 ס”מ (שימו לב שמדובר בתבנית קטנה)
תוכן עניינים
- 120 גרם ביסקוויטים.
- 20 גרם אבקת סוכר.
- 50 גרם חמאה.
- 120 גרם ממרח לוטוס.
לציפוי
- 250 גרם שוקולד מריר.
- 30 גרם פצפוצי אורז.
אופן ההכנה
- ממיסים את החמאה בפולסים קצרים ומניחים בצד.
- במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה. מעבירים לקערה, מוסיפים חמאה מומסת ואבקת סוכר ומערבבים.
- מוסיפים את ממרח הלוטוס ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה, משטחים את התערובת בשכבה אחידה ומכניסים למקפיא למשך כ- 30 דק’.
- לאחר ההקפאה חותכים לאצבעות (תוכלו לחתוך לקוביות קטנות ולקבל כמות יותר גדולה).
- ממיסים את השוקולד, מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים.
- נועצים קיסם במרכז החטיף וטובלים בשוקולד (במידה ונשאר לכם מהציפוי, תוכלו להקפיא אותו ולשבור לחתיכות).
- מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא למשך כ- 15 דק’.
חשוב לדעת
- שימו לב לגודל התבנית!
- את חטיף האצבעות שומרים במקרר.
- ממליצה לא להחליף את השוקולד המריר מכיוון שהחטיף מספיק מתוק.
מתכונים נוספים: פאי שוקולד וחמאת בוטנים | כדורי שוקולד לבן במילוי טופי קרמל | אצבעות שוקולד בייגלה ולוטוס | קרמבו ביתי