לא משנה מה אכתוב, זה יהיה בלתי אפשרי להעביר את ההרגשה שעוברת בבלוטות הטעם כשלוקחים ביס מהחטיף הזה. שילוב של פצפוצי אורז, שוקולד ולוטוס – המשולש הקדוש! מינימום עבודה, מקסימום תענוג.

תוכן עניינים
מצרכים לתבנית מרובעת 20 ס”מ (שימו לב שמדובר בתבנית קטנה)
- 120 גרם ביסקוויטים.
- 20 גרם אבקת סוכר.
- 50 גרם חמאה.
- 120 גרם ממרח לוטוס.
לציפוי
- 250 גרם שוקולד מריר.
- 50 גרם פצפוצי אורז.
אופן ההכנה
- ממיסים את החמאה בפולסים קצרים ומניחים בצד.
- במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים לאבקה. מעבירים לקערה, מוסיפים חמאה מומסת ואבקת סוכר ומערבבים.
- מוסיפים את ממרח הלוטוס ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה, משטחים את התערובת בשכבה אחידה ומכניסים למקפיא למשך כ- 30 דק’.
- לאחר ההקפאה חותכים לאצבעות (תוכלו לחתוך לקוביות קטנות ולקבל כמות יותר גדולה).
- ממיסים את השוקולד, מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים.
- נועצים קיסם במרכז החטיף וטובלים בשוקולד (במידה ונשאר לכם מהציפוי, תוכלו להקפיא אותו ולשבור לחתיכות).
- מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא למשך כ- 15 דק’.
חשוב לדעת
- שימו לב לגודל התבנית!
- את חטיף האצבעות שומרים במקרר.
- ממליצה לא להחליף את השוקולד המריר מכיוון שהחטיף מספיק מתוק.
מתכונים נוספים: פאי שוקולד וחמאת בוטנים | כדורי שוקולד לבן במילוי טופי קרמל | אצבעות שוקולד בייגלה ולוטוס | קרמבו ביתי
- עקבו אחריי באינסטגרם ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
- הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
- הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד!
- הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.