אחחח בראוניז שוקולד. הם נימוחים ושוקולדים, מקבלים אליהם כל תוספת באהבה, וכמובן – קלים להכנה! יש אורחים בדרך? רוצים להכין פינוק טעים ומתוק במינימום זמן ומאמץ?

בשתי מילים: בראוניז שוקולד.

הכנה בתבנית מרובעת 24 ס”מ.

מצרכים

  • 338 גרם שוקולד מריר ( לפחות 60% מוצקי קקאו). 
  • 278 גרם חמאה בטמפ’ החדר.
  • 5 ביצים M.
  • 112 גרם סוכר.
  • 57 גרם קמח.

בראוניז שוקולד – אופן ההכנה

  1.  מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. טורפים את הביצים והסוכר יחד, ומניחים בצד.
  3. בקערה המתאימה למיקרוגל, שמים חמאה ושוקולד, ממיסים בפולסים קצרים ומערבבים בכל פעם עד המסה מלאה. 
  4. שופכים את תערובת השוקולד אל הביצים תוך כדי טריפה רציפה.
  5. מוסיפים את הקמח ומקפלים היטב.
  6.  מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשמנים קלות.
  7. אופים את הבראוניז למשך כ-22 דק’. (יש להיזהר מאפיית יתר). 
  8. מצננים לטמפ’ החדר וחותכים לקוביות.

טוב לדעת

  • ניתן להוסיף לבלילה שוקולד צ’יפס או ⅓ כוס אגוזים.
  • ניתן להמיס מעט שוקולד ולזלף מעל.
  • הבראוניז נשמרים במקרר עד כ-5 ימים.

שאלות? מוזמנים לרשום לי למטה, אשתדל לענות לכולם 🙂

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.
Send this to a friend