⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
אני בטוחה שאתם מכירים את עוגות הקינדר דליס האישיות (ילדים מתים עליהם).
אז מה דעתכם על עוגת קינדר דליס שתוכלו לחלוק עם כל המשפחה? עוגת קינדר דליס מטריפה עם 2 שכבות טורט שוקולדי, קרם וניל וציפוי גנאש שוקולד קריספי.
- עקבו אחריי באינסטגרם ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
- הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד!
- הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
מצרכים לעוגת קינדר דליס אחת -תבנית פיירקס קטנה 18\26
תוכן עניינים
לטורט השוקולד
- 5 ביצים L בטמפ’ החדר.
- 80 גרם קמח.
- 5 גרם אבקת אפייה.
- 30 גרם קורנפלור.
- 40 גרם קקאו.
- 150 גרם סוכר לבן.
לסירופ הסוכר
- 200 מ”ל מים.
- 150 גרם סוכר לבן.
- כף תמצית רום.
לקרם הוניל
- 250 מ”ל שמנת מתוקה.
- 20 גרם פודינג וניל (2 כפות).
- כפית תמצית וניל.
- 30 מ”ל חלב.
לציפוי
- 200 גרם שוקולד מריר.
- 150 גרם שמנת מתוקה.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 170 מעלות.
- בקערה שמים קמח, אבקת אפייה, קקאו וקורנפלור. מערבבים ומניחים בצד עד לשימוש.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים ביצים וסוכר, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
- עוצרים את פעילות המיקסר, ומנפים אל הבלילה את תערובת היבשים שערבבנו בשלב הראשון.
- מקפלים היטב בעזרת לקקן עד שהתערובת אחידה ואין גושי קמח.
- משמנים תבנית פיירקס קטנה 18\26 (או תבנית מרובעת חד פעמית קטנה 22 ס”מ או 24 ס”מ לעוגה מעט יותר נמוכה) ושופכים אליה את בלילת העוגה.
- מעבירים לתנור לאפייה של כ- 30 דק’.
- בזמן שהעוגה בתנור – מכינים את הסירופ: בקלחת שמים מים, סוכר ותמצית רום, ומבשלים עד להסמכה קלה. מכבים את האש ומניחים בצד לצינון.
- כשהעוגה יוצאת מהתנור נותנים לה להתקרר למשך 20-30 דק’ לפחות.
- חוצים את העוגה לקבלת 2 שכבות.
- מברישים בנדיבות את 2 השכבות בסירופ הסוכר (חשוב להבריש בנדיבות שלא יהיה חלק שלא קיבל סירופ 🙂 ).
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, חלב, תמצית וניל ופודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- מורחים את הקרם על שכבה אחת, מניחים מעל את השכבה השניה.
- מברישים שוב בסירופ הסוכר.
- מעבירים את העוגה לקירור למשך 20 דק׳ לפחות.
- הכנת הגאנש: בקערה מתאימה למיקרו שמים שמנת ושוקולד וממיסים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס)
- מוציאים את העוגה מהמקרר, מצפים בגאנש, ומחזירים למקרר לשעתיים.
חשוב לדעת
- ניתן לוותר על תמצית הרום.
- את העוגה שומרים במקרר כשהיא מכוסה היטב.
אולי תאהבו: חיתוכיות ריבת חלב וגאנש שוקולד לבן | אצבעות שוקולד פרלינה | עוגיות בראוניז ושוקולד לבן מושחתות