fbpx




אני בטוחה שאתם מכירים את עוגות הקינדר דליס האישיות (ילדים מתים עליהם).
אז מה דעתכם על עוגת קינדר דליס שתוכלו לחלוק עם כל המשפחה? עוגת קינדר דליס מטריפה עם 2 שכבות טורט שוקולדי, קרם וניל וציפוי גנאש שוקולד קריספי.

מצרכים לעוגת קינדר דליס אחת

לטורט השוקולד

  • 5 ביצים L בטמפ’ החדר.
  • 80 גרם קמח.
  • 30 גרם קורנפלור.
  • 40 גרם קקאו.
  • 150 גרם סוכר לבן.

לסירופ הסוכר

  • 200 מ”ל מים.
  • 150 גרם סוכר לבן.
  • כף תמצית רום.

לקרם הוניל

  • 250 מ”ל שמנת מתוקה.
  • 20 גרם פודינג וניל (2 כפות).
  • כפית תמצית וניל.
  • 30 מ”ל חלב.

לציפוי

  • 200 גרם שוקולד מריר.
  • 150 גרם שמנת מתוקה.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  2. בקערה שמים קמח, קקאו וקורנפלור, מערבבים ומניחים בצד עד לשימוש.
  3. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים ביצים וסוכר, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

  4. עוצרים את פעילות המיקסר, ומנפים אל הבלילה את תערובת היבשים שערבבנו בשלב הראשון.


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

  5. מקפלים היטב בעזרת לקקן עד שהתערובת אחידה ואין גושי קמח.


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

  6. משמנים תבנית פיירקס 18*26 (או תבנית מרובעת חד פעמית) ושופכים אליה את בלילת העוגה.
  7. מעבירים לתנור לאפייה של כ- 30 דק’.
  8. בזמן שהעוגה בתנור – מכינים את הסירופ: בקלחת שמים מים, סוכר ותמצית רום, ומבשלים עד להסמכה קלה. מכבים את האש ומניחים בצד לצינון.
  9. כשהעוגה יוצאת מהתנור נותנים לה להתקרר למשך 20-30 דק’ לפחות.
  10. חוצים את העוגה לקבלת 2 שכבות.


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

  11. מברישים בנדיבות את 2 השכבות בסירופ הסוכר (חשוב להבריש בנדיבות שלא יהיה חלק שלא קיבל סירופ 🙂 ).


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

  12. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, חלב, תמצית וניל ופודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  13. מורחים את הקרם על שכבה אחת, מניחים מעל את השכבה השניה.
  14. מברישים שוב בסירופ הסוכר.
  15. מעבירים את העוגה לקירור למשך 20 דק׳ לפחות.


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

  16. הכנת הגאנש: בקערה מתאימה למיקרו שמים שמנת ושוקולד וממיסים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס)
  17. מוציאים את העוגה מהמקרר, מצפים בגאנש, ומחזירים למקרר לשעתיים.


    עוגת קינדר דליס שכולם אוהבים | צילום: ספיר דהן

חשוב לדעת

  • ניתן לוותר על תמצית הרום.
  • את העוגה שומרים במקרר כשהיא מכוסה היטב.

אולי תאהבו: חיתוכיות ריבת חלב וגאנש שוקולד לבן | אצבעות שוקולד פרלינה | עוגיות בראוניז ושוקולד לבן מושחתות

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.