⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
אם נהיה כנים – אין מישהו שלא מפנטז על חופשה בחו”ל! בהחלט אחד הדברים שכולנו מתגעגעים אליהם בתקופה האחרונה. זה הזכיר לי שלפני שנה, אני ובעלי טיילנו בניו יורק, לאורך הטיימס סקוור, וכמובן (כמו כל התיירים) ביקרנו בסטארבקס. נדלקתי על הבראוניז אספרסו המדהימים שלהם! אני מכורה לשילוב של שוקולד וקפה.
אז כמובן שהבראוניז היו מדהימים, וכל הזיכרונות והגעגועים העלו בי רצון לשחזר אותם בבית. אז אם אנחנו לא יכולים לטוס, לפחות שנרגיש בחו״ל עם בראוניז אספרסו של סטארבקס 🙂
נקודות חשובות לפני שמתחילים
תוכן עניינים
- השתמשתי בתבנית אפיה מלבנית 38*26 ס”מ עם ציפוי מונע הידבקות של ארקוסטיל, אם אין ברשותכם תבנית מונעת הדבקה – יש לרפד את התבנית בנייר אפייה.
- הכמות שיוצאת גדולה, לכן הרגישו חופשי לחלק את הכמויות במתכון ל- 2.
מצרכים
- 400 גרם שוקולד מריר.
- 225 גרם חמאה.
- 320 גרם סוכר לבן.
- 6 ביצים M.
- 2\1 כפית מלח.
- 140 גרם קמח.
- 70 גרם קקאו.
- שוט של אספרסו (קפסולה או חליטה של פולי קפה).
לטופינג
- 50 גרם שוקולד מריר\ חלב לפיזור מעל הבראוניז.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה מתאימה למיקרו שמים חמאה ושוקולד מריר וממיסים בפולסים קצרים עד להמסה.
- בקערה נוספת שמים ביצים, סוכר ומלח וטורפים. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים שוב עד לאיחוד.
- מערבבים יחד את הקמח והקקאו, מנפים אותם אל התערובת וטורפים עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
- מוסיפים את האספרסו וטורפים שוב.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ושופכים את תערובת הבראוניז.
- מפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור למשך כ- 25-30 דק’, עד שקיסם שננעץ במרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין, וחותכים לריבועים.
חשוב לדעת
- מדגישה שוב: כמות הבראוניז היא גדולה, לכן אתם יכולים לחלק את הכמויות במתכון ל- 2.
- את הבראוניז שומרים במקרר כשהם עטופים היטב.
אולי תאהבו: עוגיות בראוניז וחמאת בוטנים מושלמות | עוגיות בראוניז ושוקולד לבן מושחתות | בראוניז שוקולד צ’יפס