fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

כולנו מדיי פעם מחפשים מתכונים קלים ומהירים להכנה, אך שיראו מושקעים ומרשימים. עוגת ביסקוויטים בטעמי לואקר ונוטלה היא בדיוק מה שאתם צריכים! עוגה מרשימה וטעימה, שמכינים ממש בקלות. לקרם הוספתי גבינה לבנה, ששוברת מעט את המתיקות ומשתלבת נהדר.

עוגת ביסקוויטים לואקר ונוטלה | צילום: ספיר דהן
עוגת ביסקוויטים לואקר ונוטלה | צילום: ספיר דהן

מצרכים לעוגת ביסקוויטים לואקר ונוטלה – תבנית מרובעת 26 ס”מ

  • 375 גרם ביסקוויטים וניל (שרוול וחצי)
  • 240 מ”ל חלב להרטבת הביסקוויטים (כוס).
  • 125 גרם קוביות וופלים לואקר בטעם אגוזים (2\1 חבילה)
  • 280 גרם ממרח נוטלה (כ-כוס).
  • 345 מ”ל שמנת מתוקה (מיכל וחצי)
  • 20 גרם פודינג וניל (2 כפות).
  • כפית תמצית וניל.
  • 125 גרם גבינה לבנה (2\1 קופסה).

אופן הכנת עוגת ביסקוויטים לואקר ונוטלה

  1. טובלים את הביסקוויטים בחלב, ומסדרים בתבנית.
  2. מורחים את ממרח הנוטלה מעל הביסקוויטים בשכבה אחידה (תוכלו להעזר בפלטה קטנה, שתקל עליכם בעת המריחה).
  3. מפוררים בעזרת הידיים את הוופלים, ומפזרים מעל שכבת הנוטלה.
  4. טובלים שוב ביסקווטים, ומסדרים אותם מעל שכבת הנוטלה ופירורי הלואקר.
  5. הכנת הקרם: בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים שמנת מתוקה, פודינג וניל ותמצית וניל.
  6. מקציפים עד להיווצרות קצפת יציבה. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הגבינה הלבנה ומעבדים שוב עד להטמעה.
  7. מורחים את הקרם מעל הביסקוויטים, ומפזרים מעל הקרם עוד פירורי לואקר.
  8. מכסים בניילון נצמד, ומעבירים את העוגה למקרר למשך כ-4 שעות לפחות.
  9. לאחר הקירור חותכים לריבועים.

חשוב לדעת

  • תוכלו להמיר את וופל הלואקר לכל וופל אחר שאתם אוהבים.
  • לאחר הקירור, תוכלו להמיס שוקולד ולזלף פסים מעל העוגה.
  • מכיוון שאין קרם בין שכבות הביסקווטים, חשוב שתרטיבו אותם היטב בחלב כדי שיתרככו.

אולי תאהבו גם: עוגת קוגלהוף שמרים | סופגניות ביתיות | עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות | עוגת שוקולד בחושה פשוטה ועשירה (פרווה)

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.