⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
במבט ראשוני, רואים מאפינס שוקולד צ’יפס תמימים וחביבים. אולם כשחותכים אותם מתגלה כל הקסם וגם השחיתות – עוגיית אוראו וממרח נוטלה. אם היו מוכרים מאפינס שוקולד צ’יפס כאלה בסופר, היו צריכים להדביק עליהם לפחות 8 מדבקות אדומות 🙂
מצרכים לכ- 8 יחידות מאפינס שוקולד צ’יפס
תוכן עניינים
- 120 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות.
- 50 גרם סוכר חום כהה.
- 40 גרם אבקת סוכר.
- ביצה L.
- 250 גרם קמח.
- כפית אבקת אפייה.
- 2\1 כפית אבקת סודה לשתייה.
- 50 גרם שוקולד צ’יפס מריר \ חלב.
למילוי
- 2 שקיות אוראו (2 שקיות, בכל שקית 4 יחידות)
- כ- חצי כוס ממרח נוטלה.
אופן ההכנה
- בקערה רחבה מניחים חמאה רכה, סוכר חום ואבקת סוכר.
- מערבבים עד להיווצרות תערובת קרמית ואחידה.
- מוסיפים את הביצה ומעבדים עד להטמעה.
- מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
- שופכים אל הקערה ומערבבים בעזרת כפפה עד להיווצרות בצק אחיד.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים שוב.
- מסדרים עטרות נייר בתבנית שקעים, לוקחים מעט מבצק המאפינס, יוצרים כדור קטן ומועכים אותו לצורת “פיתה”.
- מניחים על תחתית עטרות הנייר.
- מניחים חצי כף של ממרח נוטלה על תחתית הבצק, ומעל ממרח הנוטלה מניחים עוגית אוראו.
- לוקחים שוב מבצק המאפינס ,יוצרים כדורים ומשטחים אותם לצורת “פיתה”.
- מניחים את הבצק מעל עוגיית האוראו.
- מכניסים את המאפינס לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, למשך כ-20 דק’.
- מצננים וזוללים.
חשוב לדעת
- תוכלו להמיר את ממרח הנוטלה לכל ממרח אחר שאתם אוהבים.
- מומלץ לחמם את המאפינס כ-10 שניות במיקרו ואז לזלול.
- ניתן להכין את בצק המאפינס במיקסר באותו האופן.
אולי תאהבו גם: אצבעות לוטוס שוקולד ופצפוצי אורז | ריבועי עוגת שוקולד צ’יפס | קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | כדורי שוקולד לבן במילוי טופי קרמל