fbpx

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.

יש לכם חשק לעוגיות שוקולד צ’יפס, אבל אין לכם כוח או זמן? העוגה הזאת בדיוק בשבילכם. את הבלילה מכינים בקלות ובמהירות, אופים בתבנית וחותכים לריבועים מפנקים! ריבועי עוגת שוקולד צ’יפס רכים, ריחנים ומלאים בשוקולד בשלושה צבעים.

ריבועי עוגת שוקולד צ'יפס | צילום: ספיר דהן
ריבועי עוגת שוקולד צ’יפס | צילום: ספיר דהן

מצרכים לתבנית מרובעת 24 ס”מ

  • 180 גרם חמאה רכה – חתוכה לקוביות.
  • 200 גרם סוכר חום כהה – לא דמררה (4\3 כוס).
  • 100 גרם סוכר לבן (2\1 כוס)
  • 3 ביצים L בטמפ’ החדר.
  • 350 גרם קמח (2\1 2 כוסות)
  • 2\1 כפית מלח.
  • כפית תמצית וניל איכותית.
  • כפית אבקת סודה לשתיה.
  • 60 גרם שוקולד צ’יפס לבן
  • 60 גרם שוקולד צ’יפס מריר.
  • 60 גרם שוקולד צ’יפס חלב.
  • מעט מלח גס – לפיזור מעל העוגה (אופציונלי)

ריבועי עוגת שוקולד צ’יפס – אופן ההכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את קוביות החמאה, ואת 2 סוגי הסוכר.
  2. מעבדים אותם יחד כ- 3 דק’ עד לקבלת מרקם קרמי.



    ריבועי עוגת שוקולד צ'יפס | צילום: ספיר דהן



  3. מוסיפים אל התערובת את הביצים, המלח ותמצית הוניל, מעבדים כמה דק’ עד להטמעה.
  4. בקערה מערבבים קמח ואבקת סודה לשתייה יחד.
  5. מוסיפים את תערובת היבשים בהדרגה עד להטמעה.
  6. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את כל סוגי השוקולד צ’יפס ומערבבים מעט עד שהם מתפזרים בתערובת.




    ריבועי עוגת שוקולד צ'יפס | צילום: ספיר דהן



  7. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ומורחים את התערובת בשכבה אחידה (התערובת צריכה להיות דביקה).
  8. מפזרים מעל העוגה מעט מלח גס, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-25-30 דק’.
  9. כשהעוגה יוצאת מהתנור, ניתן לפזר עליה עוד שוקולד צ’יפס כדי לקבל ריבועים מושחתים יותר 🙂
  10. מניחים לצינון מלא, וחותכים לריבועים.

חשוב לדעת

  • תוכלו לוותר על השימוש במיקסר ולהכין בקערה ע”י מטרפה.
  • אני פחות ממליצה להמיר את הסוכר חום כהה לדמררה, אך אם בכל זאת בחרתם להמיר השתמשו בכוס סוכר דמררה ולא ב- 4\3 כוס.
  • תוכלו להוסיף \ להפחית מכמות השוקולד צ’יפס לפי בחירתכם.
  • מומלץ לחמם את ריבועי השוקולד צ’יפס כ- 10 שניות במיקרו ולאכול אותם כשהשוקולד נמס.
  • את ריבועי עוגת שוקולד ציפס שומרים בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.

עוד מתכונים: קוביות בראוניז קוקוס ושוקולד | בראוניז אספרסו של סטארבקס | אצבעות שמרים במילוי קרם פטיסייר | אצבעות לוטוס שוקולד ופצפוצי אורז

עוד לא הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק!? הצטרפו כאן!

אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם וגם בפייסבוק.
הכנתם את המתכון? רוצים להשוויץ? תייגו אותי!

הרשמו לניוזלטר שלי 💗

1,000+ מנויים כבר רשומים!
הרשמו וקבלו ישירות למייל את כל המתכונים והעדכונים החדשים לפני כולם.

אל דאגה, לא נשלח אליך ספאם או נעביר את המייל שלך לצד שלישי.