עוגת טורט אגוזים ושומשום רכה ומהממת ביופיה. אם חיפשתם מתכון לעוגת טורט מהירה - מצאתם את מבוקשכם. מלבד הרכות והטעם, העוגה עטופה כולה בשומשום שמעניק לה טקסטורה י... להמשך קריאה...
מחית פרלינה היא בין המחיות הכי פופולריות בקונדטוריה. את מחית הפרלינה מכינים מאגוזי לוז שעברו קרמול, ולאחר מכן טחינה למחית חלקה. לי באופן אישי יוצא להשתמש בה לא... להמשך קריאה...
בתור חובבת פיסטוק מושבעת, אני אוהבת לשלב אותו בהרבה מאפים ועוגות. הפעם הגיע תורו של המילפיי. מילפיי פיסטוק עם 3 שכבות של בצק עלים במילוי קרם פיסטוק בעל צבע ירק... להמשך קריאה...
גם לכם יש חשק לפעמים למשהו פשוט? אין כמו העוגות הפשוטות, בלי קרמים ובלי תוספות. לאחרונה התחשק לי להכין עוגת תפוזים בחושה נוסטלגית בטעם של פעם. המתכון הבא הוא ב... להמשך קריאה...
עוגת שיש בטעמי שוקולד תפוז. עוגה רכה, אוורירית, עשירה ויפיפייה. העוגה הייתה כל כך טעימה, שהיא חוסלה כולה ביום ההכנה, אז תתכוננו לקבל ים של מחמאות. תוכלו להכין ... להמשך קריאה...
לחמניות שום ואורגנו קטנטנות וממכרות. הלחמניות בעלות מרקם ענני במיוחד, והריח שמתפשט בבית בזמן האפייה בלתי ניתן לביטוי. אספר לכם שבתערובת השום יש מרכיב שיפתיע את... להמשך קריאה...