לפעמים, כל מה שצריך זאת חתיכת עוגה טובה ופשוטה, שאפילו יכולה לקחת אתכם אחורה בזמן לבית סבתא. עוגת טורט אגוזים עדינה, רכה ואוורירית שתמיד מצליחה. עוגה קלה להכנה... להמשך קריאה...
גביניות שמרים קלאסיות רכות ואווריריות במילוי גבינה מתוקה. אני בטוחה שאתם מכירים את הגביניות הקלאסיות שיש בכל מאפיה מתחת לבית, ולא פעם נתקלתם בריח המושלם שלהן ב... להמשך קריאה...
עוגת גבינת שמנת אפויה גבוהה, עם מרקם מטורף! מצד אחד היא מאוד מזכירה במצרכים וגם באופן ההכנה את עוגת הגבינה היפנית, אך בשונה ממנה היא מעט יותר קרמית ופחות במרקם... להמשך קריאה...
מכירים את המשפט הזה: "ואוו זה כמו גרעינים, אי אפשר להפסיק לאכול" אז הוא מתאים בדיוק לבורקיטס הזה. בורקיטס חציל ובולגרית מבצק פריך ומהיר להכנה, במילוי חציל קלוי... להמשך קריאה...
בסוף השבוע האחרון היה לי חשק לרוגלך, אבל לא היה לי זמן לעצב אותם אחד אחד. ואז עלה הרעיון: עוגת שמרים רוגלך. בצק רך וחמאתי, דק בטרוף ומפוצץ במלית. אולי תופתעו, ... להמשך קריאה...
אני חייבת לשתף אתכם בעוד עוגה מדהימה שהכנתי כבר מס׳ פעמים והתפעלתי ממנה כל פעם מחדש. עוגת טורט קרמל רכה ועשירה, במילוי גנאש שוקולד, רוטב קרמל ולסיום קרם שוקולד... להמשך קריאה...
אז נתחיל בזה ששם המתכון יכול להטעות, אבל למקרה שתהיתם: לא תמצאו בעוגה קמח שיפון :) העוגה נקראת כך בגלל המרקם והרכות שלה. עוגת שיפון שוקולד רכה, עסיסית ושוקולדי... להמשך קריאה...
מכירים את עוגיות פקעות הבוטנים שמגיעות בעטרות נייר קטנות? אז יש לי בשבילכם גרסה מאגוזים, והיא לא פחות טעימה. עוגיות פקעות אגוזים רכות ומטריפות וללא קמח כלל. הה... להמשך קריאה...