⭐ אל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם, טיקטוק ובפייסבוק. הכנתם? תייגו אותי בפוסט או בסטורי 🙂
⭐ הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי לעוד מתכונים, טיפים ודברים מעניינים!
⭐ הצטרפו לאחת מקבוצות הוואטסאפ (קבוצה #1, קבוצה #2) וקבלו את כל המתכונים אליכם לנייד לפני כולם!
⭐ הרשמו לניוזלטר שלי ואדאג לשלוח את המתכונים ישירות למייל שלכם.
מאפינס גזר רכים ומפנקים, נהדרים לארוחת בוקר מתוקה ומאוזנת. מאפינס גזר מתובלים בקינמון, מושלמים וטעימים והפלוס הגדול – הם גם פרווה וגם מופחתים בסוכר. תוכלו לפזר מעל שוקולד צ’יפס שגם הילדים יזללו בהנאה. קלים להכנה, ריחניים וסופר טעימים.
מצרכים לכ- 12 יחידות מאפינס גזר – תבנית מאפינס
תוכן עניינים
- 3 ביצים L בטמפ’ החדר.
- 70 גרם סוכר חום כהה (4\1 כוס + כף).
- 60 גרם סוכר לבן (4\1 כוס).
- 80 גרם שמן (4\1 כוס + 2 כפות).
- 180 גרם קמח (כוס + 4 כפות).
- 5 גרם אבקת אפייה (כפית).
- 5 גרם קינמון (כפית – ניתן להפחית במידה ולא אוהבים).
- 2.5 גרם מלח (2\1 כפית).
- 2 גזרים גדולים מגוררים (כ-200\250 גרם).
- מעט אגוזי מלך לפיזור
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה רחבה מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים ביצים, סוכר חום כהה וסוכר לבן. מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת בלילה תפוחה. מנמיכים את עוצמת המיקסר, ומוסיפים בזרם דק את השמן.
- מוסיפים ב-3 פעימות את תערובת היבשים, ומעבדים רק עד להטמעה.
- מוסיפים את הגזרים המגוררים ומקפלים בעזרת לקקן. שופכים את התערובת על תוך עטרות הנייר, ומפזרים מעל אגוזי מלך שבורים גס.
- אופים כ-28-30 דק’ (היזהרו מאפיית יתר) ומניחים לצינון.
חשוב לדעת
- במידה ואתם אוהבים את המאפינס שלכם מתוקים יותר, תוכלו להוסיף עוד כף סוכר חום כהה + כף סוכר לבן.
- את המאפינס שומרים בקופסה אטומה בטמפ’ החדר עד כ-3 ימים.
- במקום אגוזי מלך תוכלו לפזר שקדים \ פקאן \ שוקולד או כל דבר אחר שאתם אוהבים.
אולי תאהבו גם: מאפינס אוכמניות | מאפינס שוקולד צ’יפס פרווה | מאפינס שוקולד צ’יפס אוראו ונוטלה | סופלה שוקולד חלומי